دانلود گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

فهرست مطالب
مقدمه
اصطلاحات و تعاریف
آزمایشات :
۱ ) رطوبت :
۲) میزان خاکستر :
۳) اندازه گیری گلوتن گندم و آرد
۴) میزان اسیدیته موجود در آرد :
روش کار :
الف – کنترل و نگهداری گندم
۱- کنترل گندم ورودی
۲- جدا سازی و تفکیک گندم
۳- ذخیره سازی و نگهداری گندم
ب – آماده سازی و بوجاری گندم
جدا کننده مغناطیسی
جداکننده ( سپراتور )
شن گیر
ترییور ( دستگاه جداکننده بذر اصلی از سایر بذرها و ناخالصی ها )
پوستگیر
کانال هوا ( آسپیراتور )
آسپیراتور ترکیبی
ج – نم زدن و حالت دادن
فرایند نم زدن و حالت دادن
نم زدن
۲-۱ – نم زن پیاله ای / پیمانه ای
۲ -۲– نم زن با استوانه مدرج
۲ – ۳- دستگاه تنظیم کننده پیوسته رطوبت
د ـ فرایند تهیه آرد
مرحله شکافتن دانه
۱-۱-مرحله خردکردن
۲- الک کردن
۳- دستگاه تصفیه کننده
ه- محصولات نهایی فرایند تهیه آرد
و – بسته بندی و ذخیره آرد
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه
تأ سیسات – طراحی – تسهیلات
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد
ایمنی انبارها
ایمنی لوله های مورد استفاده در کارخانه با توجه به نوع سیال آن
ایمنی کارگران

فرمت فایل docx حجم فایل 667 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 19

 

/ 0 نظر / 19 بازدید